Skip to content

1η Ημερίδα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο RETT

Διαπιστευμένη δημοσιογράφος στο Υπουργείο Υγείας.
Διπλωματούχος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΟΕΕ.

Το γενετικό υπόστρωμα του συνδρόμου Rett και την κλινική του εικόνα θα παρουσιάσουν στο κοινό εξειδικευμένοι γιατροί και επιστήμονες υγείας, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 στο Αμφιθέατρο «Π. Μεταξάς», κτίριο Δ΄ του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Οι ομιλητές, οι οποίοι παρακολουθούν παιδιά με το Σύνδρομο σε κλινικές και κέντρα σε όλη την Ελλάδα, θα αναφερθούν παράλληλα στη διαχείριση των συμπτωμάτων, την έγκαιρη παρέμβαση και τη θεραπευτική παρέμβαση της νευρολογικής διαταραχής.

Η Ημερίδα διοργανώνεται από την Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο RETT «ΑΓΓΕΛΟΙ ΓΗΣ» σε συνεργασία με το Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής Α. Φωκάς, υπό την αιγίδα της Α΄ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής.

Η είσοδος είναι δωρεάν και στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 2310 892439, 2130 146293 και 6945 084723.

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΥ Αρεόπολης: Ημερίδα με δωρεάν εξετάσεις για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή
Στη Βουλή η δραματική μείωση του αριθμού των δοτών και των μεταμοσχεύσεων

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top
No results found...