Skip to content

200.000 ευρώ δωρεά από την Menarini Hellas

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Η Menarini Hellas δωρίζει χρηματικό ποσό 100.000 ευρώ στο υπουργείο Υγείας για την ικανοποίηση των αυξημένων αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας λόγω της πανδημίας και ανάλογο ποσό απευθείας σε νοσοκομεία αναφοράς.

Το υπουργείο Υγείας θα διαθέσει το ποσό για την προμήθεια νοσοκομειακού εξοπλισμού σε νοσηλευτικά ιδρύματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Άξιο λόγου είναι ότι η Menarini Hellas έκανε και απευθείας δωρεές σε νοσοκομεία αναφοράς για τον κοροναϊό αξίας 100.000 ευρώ, για να καλυφθούν επείγουσες ανάγκες τους το συντομότερο δυνατόν.

Σχετικά με τις δωρεές ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Menarini Hellas, Γεώργιος Συκιανάκης  έκανε λόγο για ανταπόκριση στο κάλεσμα της πολιτείας, έμπρακτη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, τη θωράκιση της χώρας, αλλά και τη προστασία των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Εκ μέρους των  εργαζόμενων της και της διοίκηση της Menarini Hellas, ο κ. Συκιανάκης εξέφρασε «την ευγνωμοσύνη τους προς το ιατρικό, νοσηλευτικό, και επιστημονικό προσωπικό της χώρας που είναι στην πρώτη γραμμή και δίνουν τη μεγάλη μάχη για την προστασία όλων μας. Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

COVID-19Menarini HellasΔωρεά

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέες εξηγήσεις Τσιόδρα για την καταγραφή των θανάτων
Νέα στοιχεία για το ρόλο της ιντερφερόνης στον μηχανισμό επίθεσης του SARS-CoV-2

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top