Mια νέα πραγματικότητα για το περιεχόμενο και το ύφος του φαρμακευτικού συνεδρίου-έκθεσης που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, Hellas PHARM, σηματοδοτεί φέτος η συμμετοχή εκπροσώπων από την Ένωση Ευρωπαίων Φαρμακοποιών – PGEU, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Jan Smits.
Με κεντρικό μήνυμα «Φαρμακείο 2016: διεκδικώντας το αυτονόητο σε μια νέα Ευρώπη της ισότητας & της ισονομίας», οι συμμετέχοντες στις εργασίες του Hellas PHARM, είτε ως ομιλητές είτε ως σύνεδροι, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του φαρμάκου και της φαρμακευτικής αγοράς, όπως αυτές διαμορφώνονται στο ευρύτερο ευρωπαϊκό περιβάλλον.
Ενδεικτικά, θέματα τα οποία θα αναπτυχθούν είναι:
- Πολιτική Υγείας και Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας: προτάσεις για μια νέα Ευρώπη της ισότητας και της ισονομίας
- Ευρωπαϊκά πρότυπα για τα φάρμακα και τα φαρμακεία
- ΜΥΣΥΦΑ και ασφάλεια στη δημόσια υγεία, σε Ελλάδα και Ευρώπη
Ακόμα, θα πραγματοποιηθούν σημαντικές δορυφορικές εκδηλώσεις, όπως:
- 3η Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικών Φαρμακοποιών: Για τρίτη χρονιά, η κεντρική διοργάνωση των ομοιοπαθητικών φαρμακείων, στο Hellas PHARM.
- Σεμινάριο διοίκησης φαρμακείου, με έμφαση στη διαχείριση πελάτη, σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά
- Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Εθνοφαρμακολογίας
- Σεμινάρια για το εργαστήριο του φαρμακείου από την ομάδα του Compounding-Συνιστολόγιο φαρμακοποιών.
Ξεχωριστή στιγμή στο συνέδριο αποτελούν τα μαθήματα πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο, από εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Στο εκθεσιακό τμήμα θα συμμετάσχουν εταιρείες, με φαρμακευτικά προϊόντα, καλλυντικά, OTCs, εξοπλισμούς και υπηρεσίες φαρμακείου κ.λπ.
Comments (0)