Skip to content

Persona non Grata ο συνδικαλιστής

Υπεύθυνη Σύνταξης στο Virus.com.gr
- Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Pharma & Health Business

Το σωματείο πραγματοποίησε σήμερα Γενική Συνέλευση, στην οποία αποφασίστηκε ομοφώνως την οριστική διαγραφή του Β.Κ. από μέλος.

Οι εργαζόμενοι ξεκαθαρίζουν πως ο εν λόγω συνδικαλιστής δεν έλαβε τα χρήματα για λογαριασμό του Σωματείου, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ενώ προτίθενται να κινηθούν νομικά, αν επιμείνει στον ισχυρισμό αυτό.
Ωστόσο, αφήνουν αιχμές για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρξε πρόσφορα έδαφος για να δράσει.

Κυρίως, όμως, το Σωματείο επιβεβαίωσε την αντίθεση του στη συμφωνία για την παραχώρηση κτηρίου του νοσοκομείου, όπου θα πραγματοποιούνται μελέτες βιοϊσοδυναμίας για γενόσημα, υποστηρίζοντας πως δεν πρόκειται για συνεργασία με την Ακαδημία αλλά με ιδιωτικές εταιρείες, που θα παραγγέλνουν τις μελέτες.
Εκτιμούν, δε, ότι η απόφαση ελήφθη παρανόμως από το Διοικητικό Συμβούλιο και θα επιδιώξουν την ανατροπή της, ενώ υποστηρίζουν ότι ο πρώην υποδιοικητής του Νοσοκομείου είχε απορρίψει το σχέδιο, καθώς και άλλα δύο νοσοκομεία στα οποία είχε γίνει η ίδια πρόταση.

Μάλιστα, πραγματοποίησαν και παράσταση διαμαρτυρίας για τη στάση της Διοίκησης στο όλο θέμα.

Πάντως, με αφορμή τη σύλληψη του συνδικαλιστή το Υπουργείο Υγείας φέρεται να επιθυμεί τον έλεγχο όλων των συνδικαλιστών του χώρου.
Πάντως ο Β.Κ. σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρατηρήσεις επί του Σχεδίου Δράσης για την ΠΦΥ του Task Force
«Έκλεισε» η τιμολόγηση των off patent

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top