Όπως μεταδίδει το Bloomberg η Novartis βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Goldman Sachs για την αναθεώρηση της αξίας του ενεργητικού της, χωρίς να έχουν ληφθεί ωστόσο ακόμα οι τελικές αποφάσεις.
Αναλύοντας τη στρατηγική αναθεώρηση, στη διάρκεια των αποτελεσμάτων του 3ου τριμήνου, ο Διευθύνων Σύμβουλος Joe Jimenez έχει τονίσει ότι στόχος της Novartis είναι όλες οι μονάδες της να απευθύνονται σε «παγκόσμια κλίμακα» στις αντίστοιχες αγορές τους.
Η αξία των κτηνιατρικών για τη Novartis έχει καθηλωθεί στα 4 δισ. δολ., και οι υποψήφιοι αγοραστές εκτιμάται ότι θα προέρχονται από το χώρο των κτηνιατρικών φαρμάκων, προκειμένου να ενισχύσουν περαιτέρω την παρουσία τους.

Novartis: Προς πώληση του unit κτηνιατρικών
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Aνησυχητική έκρηξη των γαστρεντερικών καρκίνων σε νέους
Γιατί δεν πέτυχε ο θεσμός του προσωπικού ιατρού και πως μπορεί να πετύχει;
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ανακοίνωση απαγόρευσης πρόσβασης στα social media για ανηλίκους κάτω των 15 ετών
Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Εγκαίνια του Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής στο Πρότυπο Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης Περιστερίου
Daraxonrasib: Η νέα θεραπεία που αλλάζει τα δεδομένα στον μεταστατικό καρκίνο του παγκρέατος













Comments (0)