Skip to content

Εταιρείας Alzheimer Αθηνών: Διάλεξη σε Πανεπιστήμιο της Κίνας για την άνοια στην Ελλάδα

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Στοιχεία για την διαχείριση της άνοιας στην χώρα μας ανέδειξε η πρόεδρος της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών, Δρ. Παρασκευή Σακκά σε διάλεξή της στη Κίνα. Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο Beijing Jiaotong University.

Συγκεκριμένα, η διάλεξη της κ. Σακκά είχε θέμα «Τα τελευταία δεδομένα για την Άνοια στην Ελλάδα». Κατόπιν της παρουσίασης, η κ. Σακκά απάντησε σε ερωτήσεις, πραγματοποιήθηκε συζήτηση, ανταλλαγή γνώσεων και καλών πρακτικών. Σημειώνεται ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν καθηγητές από διαφορετικά τμήματα του πανεπιστημίου καθώς και διδακτορικοί φοιτητές.

Η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην καθηγήτρια Ying Zhang επικεφαλής του τμήματος Life Sciences and Bioengineering για την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση.

Beijing Jiaotong UniversityΔρ. Παρασκευή Σακκάπρόεδρος της Εταιρεία Alzheimer Αθηνών

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top