Skip to content

Προθεσμία για τη Δευτέρα έλαβε το ζεύγος Γριβέα

Υπεύθυνη Σύνταξης στο Virus.com.gr
- Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Pharma & Health Business

Το ζεύγος Γριβέα ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή Διαφθοράς, Γ. Ανδρεάδη, προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα με το συνήγορο του ζεύγους, Γ. Καψή, δεν επωφελήθηκαν οι ίδιοι από το δάνειο των 17 εκατ. ευρώ που έλαβαν από το ΤΤ .
«Οι πελάτες μου ήρθαν οικειοθελώς στην Ελλάδα για να συνεισφέρουν με στοιχεία στη διερεύνηση της υπόθεσης για αυτό και παραιτήθηκαν στην Αγγλία από το δικαίωμα έφεσης που είχαν. Θα προσκομίσουν στην ανάκριση έγγραφα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το δάνειο των 17 εκατομμυρίων που είχαν πάρει από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν πήγε δικές τους τσέπες και άρα δεν έχουν διαπράξει ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, όπως κατηγορούνται, αλλά χρησιμοποιήθηκαν για τους σκοπούς που είχαν ληφθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΓριβέαςΔικαιοσύνηΤαχυδρομικό Ταμιευτήριο

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αναδρομικό έλεγχο των παραβατών ζήτησε ο Βορίδης
Αποτυγχάνει πειραματικό φάρμακο της Gilead Sciences

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top