Skip to content

Αποχή ελευθεροεπαγγελματιών ιατρών από τα καθήκοντά τους

Διαπιστευμένη δημοσιογράφος στο Υπουργείο Υγείας.
Διπλωματούχος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΟΕΕ.

Σε νέα πανυγειονομική συγκέντρωση κατά του νέου ασφαλιστικού και φορολογικού συστήματος, καλεί ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 4:00 µ.µ., στο Ξενοδοχείο PRESIDENT (Λεωφ. Κηφισίας 43).

Ο Σύλλογος εκτιμά ότι τα νέα μέτρα καταστρέφουν το επιστημονικό δυναμικό της χώρας και δημεύουν το εισόδημα όσων εργάζονται στηρίζουν την οικονομία.

«Θα δώσουμε μάχη για την αξιοπρέπεια και την επαγγελματική μας επιβίωση» τονίζει στο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, επισημαίνοντας την ανάγκη μαζκής συμμετοχής στην κινητοποίηση για να δημιουργηθεί ένα ισχυρό μέτωπο απέναντι στην λαίλαπα των μέτρων που απειλούν την επιβίωση του υγειονομικού κλάδου.

Τη συμμετοχή τους έχουν ήδη εκφράσει: ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, οι ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ  ΑΤΤΙΚΗΣ και ΠΕΙΡΑΙΑ, οι ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΠΕΙΡΑΙΑ, ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ, η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡ/ΤΙΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

ΑσφαλιστικόΕλευθεροεπαγγελματίες ιατροίΣυγκέντρωσηΦορολογικό

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η πρόταση του ΕΟΦ για την τιμολόγηση νέων φαρμάκων
ΕΛΙΚΑΡ: Διημερίδα ενημέρωσης και πρόληψης στη Δράμα

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top