Skip to content

Αποτυγχάνει φάρμακο της AstraZeneca σε ασθενείς με εγκεφαλικό

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Αποτυγχάνει το φάρμακο Brilinta της AstraZeneca να βοηθήσει ασθενείς με εγκεφαλικό επεισόδιο, όπως ήλπιζε η φαρμακευτική επιχείρηση, μέσα από μια μεγάλη κλινική δοκιμή που πραγματοποίησε.
Η κλινική μελέτη έδειξε πως τα αποτελέσματα της χορήγησης του φαρμάκου δεν ήταν σημαντικά καλύτερα από ό,τι η λήψη ασπιρίνης, στη διάρκεια των 90 ημερών από ασθενείς που έχουν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η AstraZeneca ήλπιζε ότι η μελέτη θα ανοίξει μια νέα αγορά για το Brilinta, πέρα από την τρέχουσα χρήση του για τη θεραπεία ασθενών με καρδιακή προσβολή.
Ταυτόχρονα, στο δεύτερο εξάμηνο του 2016 αναμένονται τα αποτελέσματα μιας άλλης μελέτης αξιολόγησης του Brilinta στην περιφερική αρτηριακή νόσο.

Astra ZenecaAstraZenecaΕγκεφαλικόΕγκεφαλοπάθειαΚλινικές έρευνεςκλινική μελέτη

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

«Αγώνας δρόμου» για την Ενδομητρίωση
Σημαντική αλλαγή στον ΕΟΠΥΥ

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top
No results found...