Skip to content

Bayer Ελλάς: Περήφανος υποστηρικτής της ελληνικής συμμετοχής στο Μαραθώνιο Σινικού Τείχους

Διαπιστευμένη δημοσιογράφος στο Υπουργείο Υγείας.
Διπλωματούχος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΟΕΕ.

Στο πλευρό του μοναδικού Έλληνα δρομέα που έλαβε μέρος στο Μαραθώνιο Σινικού Τείχους (16-22 Μαΐου), Αλέξανδρου Οφλίδη, βρέθηκε η Bayer Ελλάς.

Όπως εξήγησε σε εκδήλωση για την παρουσίαση της χορηγίας αυτής, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας, Σόνια Μουσαβερέ, το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Bayer Ελλάς καλύπτει ένα μεγάλο εύρος δράσεων και πρωτοβουλιών, που επιλέγονται με γνώμονα την εταιρική αποστολή “Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή”.

«Σταθερός μας στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση υποστηρίζουμε μία σημαντική αθλητική προσπάθεια που αναδεικνύει και προωθεί τη σημασία του αθλητισμού για τη σωματική και ψυχική υγεία όλων μας» ανέφερε σχετικά.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τον Απόστολο Κλοντζάρη, Γενικό Δ/ντή του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς, η υποστήριξη της ιδιαίτερα σημαντικής προσπάθειας του κ. Οφλίδη και της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ Λάρισας, αποτελούν έμπρακτες αποδείξεις της δέσμευσης της εταιρείας στην υποστήριξη σημαντικών τομέων για την κοινωνία, όπως ο αθλητισμός.

Τις θερμές του ευχαριστίες στην εταιρεία για την εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου, εξέφρασε από την πλευρά του ο Α. Οφλίδης.

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που κατάφερα να συμμετάσχω σε ένα παγκόσμιο θεσμό του αθλήματος εκπροσωπώντας την Ελλάδα με επιτυχία. Ελπίζω ότι στο μέλλον με την ανάλογη υποστήριξη θα καταφέρω να επιτύχω νέους, εξίσου υψηλούς στόχους μου» πρόσθεσε.

 

Bayer HellasΑλέξανδρος ΟφλίδηςΜαραθώνιος Σινικού ΤείχουςΧορηγία

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

8th Pharma & Health Conference «Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;»
Δεύτερης κατηγορίας γονείς για την Α΄ ΥΠΕ, οι επικουρικοί γιατροί

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top