Skip to content

Διώξεις για δωροδοκίες γιατρών

Υπεύθυνη Σύνταξης στο Virus.com.gr
- Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Pharma & Health Business

Προς αναζήτηση ιατρών, εργαζομένων δημόσιων νοσοκομείων και λοιπών κρατικών υπαλλήλων που φέρονται να βρίσκονταν στο «payroll» εταιρείας ιατρικών προϊόντων βρίσκονται οι αρχές. Η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε δύο στελέχη της εταιρίας, που φέρονται να «λάδωναν» γιατρούς νοσοκομείων του ΕΣΥ για να επιλέγουν να προμηθεύονται τα ιατρικά προϊόντα που διέθετε η εταιρία τους.

Οι κατηγορίες αφορούν στα αδικήματα της ενεργητικής δωροδοκίας κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του δημοσίου με όφελος που υπερβαίνει τις 150 χιλιάδες ευρώ και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα. 

«Οτιδήποτε φέρει οσμή σκανδάλου, διαφθοράς, παρανομίας επιβάλλεται να οδηγείται στην δικαιοσύνη. Από την στιγμή που υπάρχουν στοιχεία, θα πρέπει να φτάσει το νυστέρι στο κόκκαλο. Περιμένουμε η δικαιοσύνη, την οποία σέβομαι απόλυτα, να κάνει την δουλειά της και να αποφανθεί βάσει των στοιχείων που έχει», δήλωσε σχετικά ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Λ. Γρηγοράκος.

γιατροίΔωροδοκίεςΙατρικά προϊόντα

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέο ΔΣ στο ΣΕΙΒ
Συνεργασία ΩΝΑΣΕΙΟΥ και ΙNTERAMERICAN

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top
No results found...