Όπως μεταδίδει η Huffington Post, η εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Υγείας της χώρας, Σιμόν Καρβάλο, δήλωσε πως η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους δηλώνοντας στους γιατρούς πως ήταν στην 41η εβδομάδα κύησης.
Η Καρβάλο τόνισε πως ένας από τους λόγους που οι γιατροί πίστεψαν πως ήταν έγκυος ήταν γιατί «είχε όλα τα συμπτώματα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη, όπως τη μεγάλη κοιλιά και τη ναυτία».
Η Καρβάλο πρόσθεσε πως επειδή οι γιατροί δεν μπορούσαν να ακούσουν τον καρδιακό παλμό του βρέφους, διέταξαν κατεπείγουσα καισαρική τομή, για να ανακαλύψουν τελικά ότι επρόκειτο για ψεύτικη εγκυμοσύνη.
«Η γυναίκα ήταν τόσο πεπεισμένη πως ήταν έγκυος, που θεώρησε πως τα αποτελέσματα των προγεννητικών εξετάσεων που είχε κάνει ήταν λανθασμένα», τόνισε η εκπρόσωπος τύπου.

Έκαναν καισαρική σε γυναίκα που δεν ήταν έγκυος
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την Προκήρυξη 1Κ/2026 – 510 μόνιμες θέσεις στο Υπουργείο Υγείας
Mε 160 αιτήματα η πρώτη ημέρα για τη διανομή Φαρμάκων Υψηλού Κόστους και από τα ιδιωτικά φαρμακεία
Διανομή ΦΥΚ από τα φαρμακεία της γειτονιάς: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες
Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον θάνατο ασθενούς στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας
Παράταση για τους 4.000 εργαζόμενους στο ΕΣΥ με πρόγραμμα της ΔΥΠΑ







Comments (0)