Στην έκθεση, που θα διαρκέσει έως τις 19 Σεπτεμβρίου, θα εκτεθούν περίπου 100 έργα Ιατρών – Καλλιτεχνών διαφόρων τάσεων και τεχνοτροπιών όπως ελαιογραφίες, υδατογραφίες, κατασκευές, συνθέσεις με ιατρικά αναλώσιμα υλικά (medical art), συνθέσεις με υλικά από την θάλασσα και αλίκτυπα (trash art), ξυλόγλυπτα και άλλα.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 17 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ στο Μέγαρο ΥΠΑΤΙΑ (Πατησίων και Ηπείρου 2) και στην οποία θα παρευρεθούν πολλές προσωπικότητες από τον χώρο της Ιατρικής και της Πολιτικής. Στην εκδήλωση θα παίξει πιάνο ο ιατρός – καλλιτέχνης κ. Σαμπουτίν. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στο κήπο του Μεγάρου, ενώ ο ΙΣΑ θα βραβεύσει ιατρούς μέλους μέλη του, τους οποίους έχουν συγχαρεί με επιστολές τους πολίτες, για το ήθος, την ακεραιότητα, την επιστημοσύνη και την προσφορά τους στους ασθενείς.
Στην έκθεση θα διατεθούν προς πώληση έργα Ιατρών – Καλλιτεχνών για την ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ι.Σ.Α. και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Έκθεση ζωγραφικής ιατρών – ζωγράφων
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Πρώτο πανελλαδικά σε επισκέψεις το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για το 2025
Παράταση για τους 4.000 εργαζόμενους στο ΕΣΥ με πρόγραμμα της ΔΥΠΑ
Διανομή ΦΥΚ από τα φαρμακεία της γειτονιάς: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες
Νέα ψηφιακή πλατφόρμα του ΠΙΣ για καταχώριση και αναζήτηση θέσεων εργασίας ιατρών
Κόντρα Γεωργιάδη -Πολάκη για το PET/CT και το κύκλοτρο στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι















Comments (0)