Δύο άγνωστοι εισέβαλλαν στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται στον ημιώροφο του νοσοκομείου και με την απειλή όπλου άρπαξαν σημαντικό χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.
Αρχικά επικράτησε πανικός από την εισβολή των δραστών. Οι ληστές είχαν σχεδιάσει πολύ καλά τη ληστεία, καθώς μπήκαν στο μαιευτήριο, αμέσως ανέβηκαν στον ημιώροφο και χτύπησαν την τράπεζα.
Εδώ και λίγα λεπτά οι αρχές εξετάζουν το βίντεο από τις κάμερες. Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο ένας δράστης πιθανότατα φορούσε κουκούλα. Να σημειωθεί πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Ένοπλη ληστεία στο μαιευτήριο «Ιασώ»
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Γεωργιάδης: Νέα μέτρα για το φάρμακο
Επιστροφή των απολυμένων του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ στον ΕΟΔΥ μετά από οκτώ χρόνια
Οδύσσεια για έναν 85χρονο: Σε τέσσερα νοσοκομεία, αλλά καμία λύση
Κατάρρευση στις εφημερίες του Νοσοκομείου Αγίας Όλγας: Σοβαρές καταγγελίες από τον Σύλλογο Εργαζομένων
Ένταση στον ΕΟΔΥ μετά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας: Αντιδράσεις για τις συμβάσεις ΚΟΜΥ και την υποστελέχωση
Αιματολογική – Ογκολογική Μονάδα ΕΚΠΑ: Έτος διεθνούς αριστείας και επιστημονικής πρωτοπορίας το 2025















Comments (0)