Οι γιατροί που δεν πρόλαβαν να κάνουν αποδοχή δήλωσης, προκειμένου να ενταχθούν στο δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών του Οργανισμού, έχουν νέα προθεσμία έως τις 30 Μαΐου.
Η διαδικασία αφορά στις 3 χιλιάδες γιατρών που επέλεξαν να μην ενταχθούν στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ), καθώς και αυτοί των οποίων έληξαν οι συμβάσεις τους 31/12/2013, οι ιατροί της Κεφαλονιάς αλλά και όσοι εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 19 του Ν. 4238/14.
Οι ιατροί μπαίνουν μέσω του λογισμικού της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και με τη χρήση του κωδικού τους, αποδέχονται την «Δήλωση ιατρού για την παροχή υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ».

ΕΟΠΥΥ: Παράταση για τη σύναψη συμβάσεων
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Απόφαση-έκτρωμα του Υπουργείου Υγείας δημιουργεί “ανύπαρκτη” ιατρική εξειδίκευση
Κρίση στην Ογκολογική του ΠΓΝ Ιωαννίνων με σοβαρές καταγγελίες για αυταρχισμό και επικίνδυνες πρακτικές
Η χαμένη ευκαιρία της Ελλάδας να χορηγήσει πανάκριβες θεραπείες έως και 10 φορές φθηνότερα!
Πώς σχεδιάζουν οι γιατροί την συνταξιοδότηση τους στην Ευρώπη
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα το 2026













Comments (0)