Σύμφωνα με το Reuters, η Allergan, έχει επανειλημμένα απορρίψει προσφορές της Valeant Pharmaceuticals International Inc, θα εξετάσει την πρόταση εξαγοράς από την Actavis η οποία υπολογίζεται σε πάνω από 200 δολ. ανά μετοχή.
Τον περασμένο Αύγουστο, η Allergan Inc. δέχθηκε πρόταση εξ ολοκλήρου σε μετρητά για την εξαγορά της από την φαρμακευτική Actavis PLC, ωστόσο η κατασκευάστρια εταιρεία του Botox απέρριψε την πρόταση αυτή.
Η Actavis, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, συνεχίζει να ενδιαφέρεται ακόμη και σήμερα για την Allergan, αλλά μόνο για φιλική εξαγορά. Στο πλαίσιο της προσφοράς της, η Actavis δεσμεύτηκε να διατηρήσει τις επενδύσεις της Allergan σε έρευνα και ανάπτυξη, σε αντίθεση με τη Valeant, η οποία επιθυμεί να μειώσει τέτοιου είδους δαπάνες.
Επανέρχονται τα σενάρια εξαγοράς της Allergan από την Actavis
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία: Νέα προγράμματα πρόληψης και υγείας
Βουλγαρία: Ιστορική αύξηση μισθών σε γιατρούς και νοσηλευτές
ΠΙΣ: Αντιδράσεις για τη διάλυση της παιδιατρικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας
Αρχική συμφωνία PharmaPath για την εξαγορά της Innovis Pharma
Απίστευτο περιστατικό στο Νοσοκομείο Αιγίου: Νεκρός ο ασθενής – μποξέρ που ξυλοκόπησε γιατρό
Γεωργιάδης: 360 Κέντρα Τηλεϊατρικής-Η Ελλάδα χτίζει το μέλλον της ψηφιακής υγείας















Comments (0)