Skip to content

Επιστρέφει το Παίδων Πεντέλης στις εφημερίες

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Την ημερομηνία επιστροφής του Παίδων Πεντέλης  στις εφημερίες ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας. Από τις 25 Φεβρουαρίου το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης θα  έχει  κανονική και πλήρη λειτουργία.

Σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Πλεύρης ενημέρωσε ότι το παιδιατρικό νοσοκομείο θα επιστρέψει στις εφημερίες στα τέλη του μήνα. «Είμαστε απολύτως συνεπείς στο χρονοδιάγραμμά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η απόφαση ελήφθη μετά από θετική εισήγηση της 1η ΥΠΕ, η οποία επιβεβαίωνε τη δυνατότητα  για την κανονική επαναλειτουργία μετά την  δρομολόγηση των παιδιατρικών εμβολιασμών. Στο Παίδων Πεντέλης θα λειτουργούν πέντε εμβολιαστικές γραμμές, ενώ το mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» ενισχύθηκε με 9 ιδιώτες γιατρούς για την κάλυψη των  αναγκών του εμβολιασμού των παιδιών. Υπενθυμίζεται ότι για την λειτουργία του ως εμβολιαστικού κέντρου είχαν προκύψει αντιδράσεις, εκφράζοντας τον φόβο για  υποβάθμιση και λουκέτο στο νοσοκομείο.

εμβολιασμός παιδιώνΕφημερίεςΘάνος ΠλεύρηςΠαίδων Πεντέλης

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα, πιο επικίνδυνη μορφή του ιού HIV-Καλύπτεται από τις διαθέσιμες θεραπείες
Νέα εταιρική ταυτότητα και λογότυπο για την Sanofi

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top
No results found...