Skip to content

Ερρίκος Ντυνάν: Διοικητικές μεταβολές στην ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε.

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Σε διοικητική ανασύνθεση προχώρησε η Ημιθέα Α.Ε., μοναδική μέτοχος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως λόγω της παραίτησης που υπέβαλε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γεράσιμος Τσιαπάρας. Το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Γ. Τσιαπάρα και τον ευχαρίστησε για τη σημαντική συμβολή του στην αναπτυξιακή πορεία του νοσηλευτικού κέντρου.

Με την ίδια απόφαση Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θεμιστοκλής Χαραμής, ενώ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ορίστηκε ο κ. Βασίλειος Φουρλής.

Κατόπιν αυτού, η σύνθεση του Δ.Σ. της Ημιθέα Α.Ε. έχει ως εξής: Θεμιστοκλής Χαραμής, Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, Βασίλειος Φουρλής, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Αλέξανδρος Πανεθυμιτάκης και Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης, μέλη Δ.Σ.

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital CenterΗμίθεα ΑΕ

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΦΥ: Απαιτείται αλλαγή νοοτροπίας
Καταγγελίες της ΕΙΝΑΠ για το Νοσοκομείο Μεταξά

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top