Στην εξαγορά της Truven Health Analytics προχωρά η IBM για 2,6 δισ. δολάρια. Πρόκειται για την τέταρτη εταιρεία που σχετίζεται με την υγεία, την οποία αγοράζει η IBM τον τελευταίο χρόνο.
Η Truven Health Analytics παρέχει διαχείριση και ανάλυση των δεδομένων σε περισσότερους από 8.500 πελάτες της υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων νοσοκομείων, ασφαλιστικών εταιρειών και κυβερνητικών υπηρεσιών.
Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με ανακοίνωση των εταιρειών.
Με την απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων της Truven, η IBM θα κατέχει ποικίλες δραστηριότητες σχετικές με την υγεία με περισσότερους από 300 εκατ. ασθενείς, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Εξαγορά της Truven Health Analytics έναντι 2,6 δισ. δολ. από την IBM
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Εμφύλιος στον ΕΟΔΥ: Κόντρα Ευσταθίου με τα μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Η χαμένη ευκαιρία της Ελλάδας να χορηγήσει πανάκριβες θεραπείες έως και 10 φορές φθηνότερα!
Δωρεά Στέλιου Χατζηιωάννου: Οικονομική ενίσχυση γιατρών σε 47 μικρά νησιά
Σύμφωνο Συνεργασίας Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία και Europa Uomo Hellas για τον καρκίνο του προστάτη
Αιτήσεις για 1.696 νέες θέσεις στην Υγεία: Έμφαση στα νησιά και ταχύτερες διαδικασίες προσλήψεων















Comments (0)