Skip to content

Γέφυρες συνεργασίας στη συνάντηση εργασίας ΚΕΤΕΚΝΥ με ΕΛΣΤΑΤ

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

 

Γέφυρες συνεργασίας αναπτύχθηκανμεταξύ ΚΕ.ΤΕ.Κ.Ν.Υ και ΕΛΣΤΑΤ σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μάϊου 2024. Επιδίωξη είναι η σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας των δύο οργανισμών στο άμεσο μέλλον.

Στην συνάντηση συμμετείχαν: ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), Αθανάσιος Θανόπουλος, ο πρόεδρος του Κέντρου Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών (ΚΕΤΕΚΝΥ) – Ελληνικού Ινστιτούτου DRG, Παντελής Μεσσαρόπουλος, τα στελέχη ΕΛΣΤΑΤ Βασιλική Μπενάκη, Γεωργία Παναγοπούλου και Θεανώ Τυφοξύλου, ο Κωνσταντίνος Χαλκιάς, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. του ΚΕ.ΤΕ.Κ.Ν.Υ και τα στελέχη ΚΕ.ΤΕ.Κ.Ν.Υ, Μερόπη Αθανασά, Παναγιώτα Σιδέρη και Ευγενία Χριστοπούλου.
Στο πλαίσιο προέκυψε  η προοπτική της στενής συνεργασίας των δυο οργανισμών σε επίπεδο ανάλυσης διαθέσιμων δεδομένων στον Τομέα της Υγείας.  Έμφαση δόθηκε στη σημασία της συλλογής, επεξεργασίας και δημοσίευσης από την ΕΛΣΤΑΤ πρόσφατων χρονικά στοιχείων, η οποία έρχεται να συμπληρώσει την επιστημονική έρευνα με τα πιο σύγχρονα δεδομένα.

ΕΛΣΤΑΤΚΕ.ΤΕ.Κ.Ν.ΥΣυνάντηση Εργασίας

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top
No results found...