«Οι ευχές των παιδιών… ευχές όλων!». Με αυτό το μήνυμα οδηγό η κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ» στηρίζει το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, αγόρασε 400 αστέρια του οργανισμού Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, τα οποία θα δωριθούν σε νοσηλευόμενες της Κλινικής, καθώς και στο προσωπικό.
Όλα τα αστέρια με τις ευχές όλων, θα τοιχοκολλούνται στον «Τοίχο των Ευχών», δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Κλινικής, με τη μεγάλη ευχή να πραγματοποιηθούν όλες!
Εκτός από τα αστέρια που προμηθεύθηκε η Κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ», έχει δημιουργηθεί στην κεντρική υποδοχή σημείο πώλησης Αστεριών, τα οποία θα μπορεί να αγοράσει οποιοσδήποτε επισκέπτεται την Κλινική, προκειμένου να ενισχυθεί περεταίρω το έργο του Οργανισμού Make-A-Wish Ελλάδος.
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις ευχές 1.450 σοβαρά άρρωστων παιδιών, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, υλοποιούνται για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δημιουργούνται δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύεται η μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

ΓΕΝΕΣΙΣ και Make-A-Wish Ελλάδος
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Γεωργιάδης: Νέα μέτρα για το φάρμακο
Επιστροφή των απολυμένων του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ στον ΕΟΔΥ μετά από οκτώ χρόνια
Οδύσσεια για έναν 85χρονο: Σε τέσσερα νοσοκομεία, αλλά καμία λύση
Κατάρρευση στις εφημερίες του Νοσοκομείου Αγίας Όλγας: Σοβαρές καταγγελίες από τον Σύλλογο Εργαζομένων
Ένταση στον ΕΟΔΥ μετά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας: Αντιδράσεις για τις συμβάσεις ΚΟΜΥ και την υποστελέχωση
Αιματολογική – Ογκολογική Μονάδα ΕΚΠΑ: Έτος διεθνούς αριστείας και επιστημονικής πρωτοπορίας το 2025















Comments (0)