Στο πλευρό της οργάνωσης «Μαζί για το Παιδί» βρέθηκε η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) προσφέροντας 5,5 τόνους με απαραίτητα αγαθά για τα παιδιά και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη μέσω της δράσης “Food Drive”. Φέτος η ΠΕΦ ενίσχυσε τις προσπάθειες αποκατάστασης της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του προηγούμενου Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα, το φετινό Food Drive της ΠΕΦ αφορούσε τους νομούς Τρικάλων και Μαγνησίας. Ειδικότερα, καλύφθηκαν ανάγκες σε προϊόντα διατροφής και είδη υγιεινής 3.500 πολύτεκνων οικογενειών, που έχει αναλάβει να ενισχύσει το «Μαζί για το παιδί» στην πληγείσα περιοχή της Θεσσαλίας.
Μάλλιστα, η ποσότητα των ειδών που συγκεντρώθηκε, ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρονιά. Mε την πολύτιμη και γενναιόδωρη συνδρομή των εργαζομένων της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και των εταιρειών-μελών της, συγκεντρώθηκαν 5,5 τόνοι από προϊόντα διατροφής, είδη καθαρισμού και είδη υγιεινής!
Επιπλέον οι εταιρείες-μέλη της ΠΕΦ θέλοντας να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά στα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες των εορτών, ανακουφίζοντας τους γονείς οικονομικώς, προχώρησαν σε μια ακόμα πρωτοβουλία. Ακόμη, τα μέλη της ΠΕΦ Παρέδωσαν παιχνίδια και δώρα στους Συλλόγους πολυτέκνων Βόλου και Τρικάλων για 600 παιδιά ηλικίας από 0 – 16 χρονών.

Η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία στηρίζει τους πληγέντες στην Θεσσαλία
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την Προκήρυξη 1Κ/2026 – 510 μόνιμες θέσεις στο Υπουργείο Υγείας
Πρώτη ολοκληρωμένη μελέτη για την Ενιαία Υγεία στην Ελλάδα: Έκθεση-ορόσημο για τις υγειονομικές απειλές
Mε 160 αιτήματα η πρώτη ημέρα για τη διανομή Φαρμάκων Υψηλού Κόστους και από τα ιδιωτικά φαρμακεία
Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον θάνατο ασθενούς στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας
Ανάλυση οφειλών του Δημοσίου ανά φορέα τον Δεκέμβριο 2025: Πρωταθλητές τα δημόσια νοσοκομεία















Comments (0)