Skip to content

Η ΠΟΕΔΗΝ “πετάει το γάντι” στην Κυβέρνηση

Διαπιστευμένη δημοσιογράφος στο Υπουργείο Υγείας.
Διπλωματούχος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΟΕΕ.

Κλιμακώνει την αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία καλεί την Τετάρτη και ώρα 9 π.μ. σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μαξίμου, καταγγέλλοντας την εφαρμοζόμενη πολιτική στην Υγεία.

“Δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, δύο χρόνια ψεύτικες εξαγγελίες για χρηματοδότηση και στελέχωση του ΕΣΥ” λέει σε σχετική ανακοίνωση.

Η κίνηση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς και αγωγής αποζημίωσης σε βάρος του Παύλου Πολάκη εκ μέρους της Ομοσπονδίας, η οποία αξιώνει την αποκατάσταση του κύρους της και του προέδρου της (εδώ).

Στο αγωνιστικό της κάλεσμα, η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει επιπρόσθετα πως η προθεσμία εντός της οποίας ο πρωθυπουργός είχε δεσμευθεί ότι θα έχει ραντεβού μαζί της παρήλθε. Και συμπληρώνει: “Θα την επιβάλλουμε”.

 

Αλέξης ΤσίπραςΜέγαρο ΜαξίμουΠΟΕΔΗΝΣυγκέντρωση

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“Κέντρα” έχουμε… Από “Υγεία”;
Καινοτόμες τεχνολογικές “λύσεις” από την Takeda

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top