Σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της L’Oreal εγκρίθηκε η πώληση της συμμετοχής στην Galderma, στην Nestle και οι εταιρείες υπογράφοντας στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας τη σχετική συμφωνία.
Για την ολοκλήρωση της πώλησης αναμένεται η έγκριση των αρχών ανταγωνισμού.
Η συμφωνία προέβλεπε πως η L’Oreal και η Nestle είχαν συμφωνήσει στην παραχώρηση του πλήρους ελέγχου (από τη L’Oreal στην Nestle) της κοινοπραξίας στον κλάδο δερματολογίας ως αντάλλαγμα για τις μετοχές της L’Oreal, τις οποίες και δεν πληρώνει μετρητά στη συμφωνία για την επαναγορά του 8% των ίδιων μετοχών που έχει ο ελβετικός όμιλος.
Ενώ, σε δεύτερο επίπεδο, στο βαθμό που η συμφωνία αγοράς μετοχών εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής των σχετικών διαδικασιών, η συνέλευση των μετόχων της L’Oréal θα αποφανθεί στις 17 Απριλίου 2014, σχετικά της συμφωνίας.

Η τελική συμφωνία L΄Oreal – Nestle για τη συμμετοχή στην Galderma
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Σοβαρές προειδοποιήσεις για τη δημόσια υγεία μετά την απόσυρση του Bactrimel από την ελληνική αγορά
Απόφαση–σταθμός για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο μετά την ακύρωση των εκλογών του 2022
Έγκριση για προκήρυξη 95 θέσεων ιατρών ΕΣΥ από την Ειρήνη Αγαπηδάκη
ΠΙΣ: Νέος πρόεδρος ο Κ. Κουτσόπουλος-Παραιτήθηκε ο Αθ. Εξαδάκτυλος
Καταγγελία στον ΙΣΑ και σκληρές αιχμές: Η αντιπαράθεση Καρυστιανού – Καραχάλιου παίρνει νέα τροπή
Ρύθμιση για τα οφειλόμενα ποσά claw back προς τον ΕΟΠΥΥ για τα έτη 2022 έως και 2024















Comments (0)