Η ΕΤΕ θα καταβάλει το προσφερόμενο τίμημα σε κάθε αποδεχόμενο μέτοχο, ανάλογα με τον τρόπο που έχει επιλέξει στη δήλωση αποδοχής, δηλαδή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του στην ΕΤΕ ή τοις μετρητοίς στον αποδεχόμενο μέτοχο, με την προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου και έγκυρου αντίγραφου της Δήλωσης Αποδοχής, σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της ΕΤΕ στην Ελλάδα ή με πίστωση του χειριστή του αποδεχόμενου μετόχου.
Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως η περίοδος αποδοχής ξεκίνησε στις 24 Σεπτεμβρίου 2013 και έληξε στις 25 Οκτωβρίου 2013.
Κατά τη διάρκεια της περιόδου αποδοχής, προσφέρθηκαν νόμιμα και έγκυρα 318.064 μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 0,367% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας.
Από την επομένη της ημερομηνίας της Δημόσιας Πρότασης, από τις 9 Αυγούστου 2013 μέχρι και τη λήξη της περιόδου αποδοχής, ο Γ. Αποστολόπουλος και η ομώνυμη εταιρεία, απέκτησε μέσω του Χρηματιστηρίου συνολικά 4.525.504 μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 5,218% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας σε τιμή ανά μετοχή που δεν υπερέβη το προσφερόμενο τίμημα.
Κατά την ολοκλήρωση της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης των προσφερθεισών μετοχών, ο Γ. Αποστολόπουλος και η ομώνυμη εταιρεία, θα κατέχουν άμεσα και έμμεσα συνολικά 33.725.871 μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 38,883% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.

Ιατρικό Αθηνών: Ξεκινά αύριο η καταβολή του τιμήματος
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Σοβαρές προειδοποιήσεις για τη δημόσια υγεία μετά την απόσυρση του Bactrimel από την ελληνική αγορά
Απόφαση–σταθμός για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο μετά την ακύρωση των εκλογών του 2022
Οδύσσεια για έναν 85χρονο: Σε τέσσερα νοσοκομεία, αλλά καμία λύση
Έγκριση για προκήρυξη 95 θέσεων ιατρών ΕΣΥ από την Ειρήνη Αγαπηδάκη
Ρύθμιση για τα οφειλόμενα ποσά claw back προς τον ΕΟΠΥΥ για τα έτη 2022 έως και 2024
ΠΙΣ: Νέος πρόεδρος ο Κ. Κουτσόπουλος-Παραιτήθηκε ο Αθ. Εξαδάκτυλος















Comments (0)