Παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια αναφορικά με τις καταγγελίες περί δωροδοκίας της GlaxoSmithKline στην Κίνα, η φαρμακοβιομηχανία δεν έχει καταφέρει ακόμη να αποσυνδέσει το όνομα της με τη… διαφθορά!
Όπως μεταδίδει το αμερικανικό Fiercepharma, περιστατικά χειραγώγησης στην Υεμένη έρχονται να προστεθούν στη λίστα των πρόσφατων φαινομένων διαφθοράς για τη φαρμακευτική.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, η εταιρεία διενεργεί εσωτερική έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς κυβερνητικών υπαλλήλων για τη δράση της θυγατρικής της στην Υεμένη, προκειμένου να παρέμβει σε αποφάσεις της τοπικής αγοράς αλλά και να ενισχύσει τις πωλήσεις των φαρμάκων της.
Η GSK ερευνά τους ισχυρισμούς όπως επισημαίνει εκπρόσωπος της εταιρείας στην ηλεκτρονική έκδοση του FiercePharma, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «η εταιρεία σέβεται τους ανθρώπους που εκφράζουν σχετικές ανησυχίες».
Οι ισχυρισμοί εξακολουθούν να πλήττουν την εικόνα της εταιρείας, παρά τις προσπάθειες της να μεταρρυθμίσει τις πρακτικές μάρκετινγκ.

Ισχυρισμοί για διαφθορά της GlaxoSmithKline στην Υεμένη
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Επιστροφή 2 ενοικίων σε γιατρούς και νοσηλευτές που ζουν στην περιφέρεια
Βουλγαρία: Ιστορική αύξηση μισθών σε γιατρούς και νοσηλευτές
Απίστευτο περιστατικό στο Νοσοκομείο Αιγίου: Νεκρός ο ασθενής – μποξέρ που ξυλοκόπησε γιατρό
Νέες παστίλιες Strepfen με γεύση πορτοκάλι – Η λύση για τον πονόλαιμο χωρίς ζάχαρη
Διαβητολόγοι: Επιστολή προς Υπουργείο Υγείας για τη δράση παχυσαρκίας του «Προλαμβάνω»
Σισμανόγλειο: Διαψεύδει οτι υπήρξε περιστατικό κατάποσης αγωγής από νοσηλεύτρια















Comments (0)