Παρά τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν την προηγούμενη εβδομάδα για σημαντική αποδυνάμωση του συνδυασμού Αδέσμευτη Ενωτική Συνδικαλιστική Παράταξη (ΑΕΣΠ) στις εκλογές του κλάδου, ως αποτέλεσμα δυσαρέσκειας των φαρμακοποιών για τις επιλογές του Κ. Θεοδοσιάδη στις τελευταίες εξελίξεις, η ΑΕΣΠ εξασφάλισε την πλειοψηφία.
Σύμφωνα με τον Κ. Θεοδοσιάδη, οι φαρμακοποιοί με την ψήφο τους έδειξαν εμπιστοσύνη στον ίδιο και παράλληλα έδωσαν την εντολή να συνεχίσει την προσπάθεια για τη βελτίωση του επιπέδου του φαρμακείου. “Στην προσπάθεια αυτή δέσμευση μου είναι ότι θα συνεχίσω να επιδιώκω τη μέγιστη δυνατή συνέναιση, διότι τα προβλήματα του κλάδου είναι πολλά και απαιτούν συνένωση των δυνάμεων”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΦΣ, στο Virus.
Βέβαια, για την επιλογή του προέδρου θα χρειαστεί ευρύτερη συνεργασία, αν και το ποσοστό του 48% που εξασφάλισε η ΑΕΣΠ με τη συνεργασία αδέσμευτων υποψηφίων της δίνει τον πρώτο λόγο.

Κ. Θεοδοσιάδης: Δέσμευση η μέγιστη δυνατή συναίνεση
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Σοβαρές προειδοποιήσεις για τη δημόσια υγεία μετά την απόσυρση του Bactrimel από την ελληνική αγορά
Απόφαση–σταθμός για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο μετά την ακύρωση των εκλογών του 2022
Έγκριση για προκήρυξη 95 θέσεων ιατρών ΕΣΥ από την Ειρήνη Αγαπηδάκη
ΠΙΣ: Νέος πρόεδρος ο Κ. Κουτσόπουλος-Παραιτήθηκε ο Αθ. Εξαδάκτυλος
Ρύθμιση για τα οφειλόμενα ποσά claw back προς τον ΕΟΠΥΥ για τα έτη 2022 έως και 2024
Καταγγελία στον ΙΣΑ και σκληρές αιχμές: Η αντιπαράθεση Καρυστιανού – Καραχάλιου παίρνει νέα τροπή















Comments (0)