Skip to content

Όλο το ιατρικό ιστορικό σε μια Κάρτα

Διαπιστευμένη δημοσιογράφος στο Υπουργείο Υγείας.
Διπλωματούχος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΟΕΕ.

Σημείο αναφοράς για κάθε δημότη θα αποτελεί σε λίγο καιρό η Κάρτα Υγείας του Δημότη-Πολίτη, η οποία σχεδιάζεται τους τελευταίους μήνες με τη συνεργασία τη Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Η Κάρτα αυτή θα είναι αυστηρά προσωπική και θα περιλαμβάνει το πλήρες ιατρικό ιστορικό κάθε Δημότη σε ψηφιακή μορφή.

Την προαναγγελία της δημιουργίας της έκανε ο Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της ΚΕΔΕ και του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.), μιλώντας από το βήμα του Συνεδρίου CITY CONNECT – FORUM & EXHIBITION.

kede-patoulis«Στόχος της θα είναι να παρέχει γρήγορη και ακριβής ενημέρωση για το ιστορικό κάθε δημότη-ασθενή, επιτρέποντας σε κάθε πάροχο υγείας να μπορεί να το αξιοποιήσει προς όφελος του» τόνισε ο κ. Πατούλης.

Σύντομα η Κάρτα Υγείας θα διατίθεται στους δημότες από τους Δήμους τους.

Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών ΠόλεωνΚάρτα ΥγείαςΚΕΔΕ

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γιατί οι παχύσαρκοι έχουν χειρότερη μνήμη;
Kάτι μου θυμίζει…….. τα των εργαστηριακών ιατρών!

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top