Skip to content

Κλινική covid-19 στο Ν. Χαλκιδικής για την ενίσχυση του ΕΣΥ

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Στην μάχη κατά της πανδημίας εισήλθε και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, νοσηλεύοντας περιστατικά covid-19 σε μία από τις δύο κλινικές covid-19. Εξαιτίας του ασφυκτικού κλοιού της πανδημίας στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης άνοιξε η κλινική στο νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Ασθενείς από τη Χαλκιδική, που  έχρηζαν νοσηλείας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πολύγυρου, όπως μεταδίδει το xalkidikipolitiki.com Προς το παρόν ο αριθμός των νοσηλευόμενων παραμένει χαμηλός και  δεν προκαλεί προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου.

Κατόπιν της αναμενόμενης πίεσης στο ΕΣΥ με την αύξηση των κρουσμάτων, ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος  πρότεινε την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ. Δυσοίωνα είναι τα στοιχεία για το μέλλον, εφόσον στην χώρα μας δεν επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, σύμφωνα με τον καθηγητή, που επισήμανε πως μια τέτοια επιλογή θα ήταν πιο έξυπνη από την επιβολή ενός lockdown.  Ο  καθηγητής  διαβλέπει σημαντική επιδημιολογική επιβάρυνση, ενώ  οι ανεμβολίαστοι πολίτες  συνεχίζουν να μην λαμβάνουν υπόψη τους τους 30 με 50 νεκρούς καθημερινά.

lockdownΚλινική COVID-19Νοσοκομείο ΧαλκιδικήςΥποχρεωτικός εμβολιασμός

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα θεραπεία για επιθετική μορφή καρκίνου του μαστού

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top