Skip to content

Κοινοπραξία 100 εκατ. δολ. στις ψηφιακές λύσεις για την υγεία

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Με επένδυση 100 εκατομμυρίων δολαρίων, η νέα εταιρεία που θα δημιουργηθεί έχει στόχο να υποστηρίξει επιλεγμένες τεχνολογίες, προϊόντα και υπηρεσίες πέραν του παραδοσιακού «χαπιού», οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν σημαντικό όφελος τόσο για τους γιατρούς όσο και για τους ασθενείς.
«Με τη συνεργασία με την Qualcomm Ventures, η Novartis βλέπει την ευκαιρία ανάληψης ενός μεγαλύτερου ηγετικού ρόλου στην εισαγωγή νέων κινητών ή ψηφιακών τεχνολογιών, που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την ιατρική πρακτική και να φέρουν πιο σημαντικές ανακαλύψεις με πραγματικά οφέλη για τους ασθενείς και την κοινωνία» όπως δήλωσε ο David Epstein, division head της Novartis.
Οι ψηφιακές και κινητές τεχνολογίες αναμένεται να δημιουργήσουν σημαντική διαφορά στον φαρμακευτικό κλάδο.
Η σύσταση της κοινής εταιρείας επενδύσεων θα συνδυάζει τη γνώση της Novartis στην έρευνα, ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων φαρμάκων με την τεχνογνωσία της Qualcomm σε ψηφιακές και κινητές τεχνολογίες.

NovartisQualcommνέες τεχνολογίεςΣυνεργασίαΨηφιακές λύσεις

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δικαστική απόφαση «σώζει» πατέντα της Teva
Μουσείο Οδοντιατρικής

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top