Skip to content

Μετά το Ασβεστοχώρι, ο ιός χτυπά γηροκομείο στο Μαρούσι

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Μετά το Ασβεστοχώρι, ο ιός χτύπησε γηροκομείο στο Μαρούσι. Ειδικότερα, μέχρι την Πέμπτη το βράδυ είχαν διαπιστωθεί 20 κρούσματα, 19 σε τροφίμους και ένα σε μέλος του προσωπικού.

Όπως ήταν φυσικό οι υγειονομικές αρχές ανησυχούν, καθώς η είσοδος του ιού στον οίκο ευγηρίας του Ασβεστοχωρίου έχει στοιχίσει τη ζωή σε 20 ηλικιωμένους τροφίμους. Ο οίκος ευγηρίας του Αμαρουσίου έχει τεθεί σε καραντίνα για 10 ημέρες και στο διάστημα αυτό:

  • Αναστέλλεται η δυνατότητα εισόδου και εξόδου στο ανωτέρω κέντρο φροντίδας, εξαιρουμένου του προσωπικού, το οποίο με μέριμνα της διοίκησης θα εναλλάσσεται και θα μετακινείται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  • Η τροφοδοσία και η παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.α.), θα γίνεται από τους προμηθευτές, χωρίς να εισέρχονται σε αυτό, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

Συνολικά, το γηροκομείο φιλοξενεί περίπου 100 ηλικιωμένους και με αγωνία αναμένονται τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ, που έχουν υποβληθεί όλοι οι φιλοξενούμενοι και το προσωπικό.

COVID-19ΑσβεστοχώριΓηροκομείοΜαρούσι

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΟΔΥ: 241 νέα κρούσματα-5 θάνατοι
Τεστ στο ΚΥΤ της Μόριας και σε βρεφονηπιακούς σταθμούς της Αττικής

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top