Skip to content

Μόνιμα αναλαμβάνει τα «ηνία» του Λαϊκού ο προσωρινός διοικητής Θεοφάνης Ροΐδης

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Με υπουργική απόφαση ο προσωρινός διοικητής  του Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ» Θεοφάνης Ροΐδης διορίζεται διοικητής της υγειονομικής μονάδας.

Μετά τη λήξη της θητείας του προσωρινού διοικητή του Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ», αρμοδιότητας της 1ης Υ.ΠΕ. Αττικής η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αποφάσισε ο Θεοφάνης Ροΐδης να αναλάβει μόνιμα την διοίκηση του νοσοκομείου. Ο διοικητής θα απασχολείται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και προβλέπεται ότι θα έχει τετραετή θητεία.

Ο Θεοφάνης Ροΐδης του Σεραφείμ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου. Είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) στο Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.) και επί σειρά ετών έχει εργαστεί σε θέσεις ευθύνης στον ιδιωτικό τομέα σε τομείς στρατηγικού μάρκετινγκ, οικονομικής διαχείρισης και εμπορικής ανάπτυξης.

 

 

Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ»ΔιοικητήςΘεοφάνης Ροΐδης

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στο «τιμόνι» του Ογκολογικού Ελπίδα ο Εμμανουήλ Παπασάββας

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top