Skip to content

Ν. Ευαγγελισμός: Απλήρωτοι εργολαβικοί εργαζόμενοι στη σίτιση

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Στον «αέρα» βρίσκονται τα δεδουλευμένα τριών μηνών για τους εργολαβικούς εργαζόμενους στη σίτιση του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Όπως αναφέρει η σελίδα ygeionomikoi.gr δεν πρόκειται για νέο φαινόμενο, αλλά «η τακτική της μη καταβολής έγκαιρα των δεδουλευμένων έχει γίνει καθεστώς από την εργολαβική εταιρία τα τελευταία χρόνια».

Ευθύνες για αυτή την κατάσταση στρέφονται από τους υγειονομικούς στις εκάστοτε διοικήσεις του νοσηλευτικού ιδρύματος που «διαχρονικά ανέχονται την παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας νίπτοντας τας χείρας τους».

Σημειώνεται ότι το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές των εργολάβων  του εν λόγω νοσοκομείου εναντίον διαγωνισμού που ήταν σε εξέλιξη για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων (Μάρτιος 2019), οπότε δώθηκε η δυνατότητα στα νοσοκομεία να συνάψουν απευθείας συμβάσεις με εργαζομένους. Ωστόσο, σύμφωνα με την σελίδα ygeionomikoi.gr  ανατέθηκε και πάλι η σίτιση του Νοσοκομείου σε εργολάβο με συνοπτικές διαδικασίες.

Απλήρωτοιεργολαβικοί εργαζόμενοιΝοσοκομείο ΕυαγγελισμόςΣίτιση

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αύξηση της ζήτησης sex toys, φαρμάκων για το σεξ και φαλλοπλαστικές
Είπε ο γάιδαρος (ΣΥΡΙΖΑ) τον πετεινό (ΝΔ) κεφάλα!

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top
No results found...