Skip to content

Νέα έδρα του ΟΔΙΠΥ- Στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου Σωτηρία

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Νέα έδρα απέκτησε ο Οργανισμός Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία (ΟΔΙΠΥ). Πλέον ο οργανισμός θα φιλοξενείται για τα επόμενα 50 χρόνια στο ιστορικό κτήριο «Σπηλοπούλειο», το οποίο βρίσκεται στον χώρο του των εγκαταστάσεων του νοσοκομείου Σωτηρία.

Σχετική σύμβαση υπογράφθηκε στα γραφεία της 1ης ΥΠΕ η σύμβαση για την ανακαίνιση του κτιρίου. Οι υπογραφές πραγματοποιήθηκαν παρουσία του διοικητή της 1ης ΥΠΕ Παναγιώτη Στάθη, των υποδιοικητριών της 1ης ΥΠΕ Μαρίας Οικονόμου και Γιαννούλας Νταβώνη, του διοικητή του νοσοκομείου Σωτηρία Σωκράτη Μητσιάδη, του ΤΑΙΠΕΔ Βαγγέλη Μανώλης, της εταιρίας Q PROJECT Κυριάκο Τσαγκαλίδη και του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΔΙΠΥ Βασίλη Μπαλάνη.

Ο εν λόγω  χώρος ανακαινίζεται και ξαναπαίρνει ζωή ένα κτήριο του «Σωτηρία», το οποίο θεμελιώθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα και από τότε προσφέρει στου κατοίκους της Αθήνας και όχι μόνο πολύτιμες υπηρεσίες υγείας. Ο οργανισμός λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και σε στενή συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

Νοσοκομείο ΣωτηρίαΟΔΙΠΥΟργανισμός Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top