Skip to content

Νέα “στέγη” για το ΕΚΑΒ Πιερίας

Διαπιστευμένη δημοσιογράφος στο Υπουργείο Υγείας.
Διπλωματούχος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΟΕΕ.

Σε νέα έδρα, στο κέντρο της Κατερίνης μεταφέρεται ο τομέας ΕΚΑΒ Πιερίας, ενισχύοντας την επιχειρησιακή του λειτουργία και αναβαθμίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών προνοσοκομειακής φροντίδας και την αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών της περιοχής.

Οι νέες ειδικά διαμορφωμένες σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, βρίσκονται εντός της περιμέτρου του παλαιού Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και παραχωρήθηκαν αποκλειστικά γι’ αυτό το σκοπό. Τον εξωραϊσμό του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε το νέο κτίριο να είναι λειτουργικό, ανέλαβε εξ ολοκλήρου το Κοινωφελές Ίδρυμα «Διονύση Α. Πασχάλη».

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 06/11/2016 και ώρα 11:30 π.μ., παρουσία του προέδρου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), Καρακατσιανόπουλου Κωνσταντίνου.

ΕγκαίνιαΕΚΑΒ ΠιερίαςΚτίριο

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το πάθημα που έγινε μάθημα για δύο γιατρούς κι έναν τραυματιοφορέα
Να καθίσει “στο σκαμνί” η Διοίκηση του ΕΚΑΒ ζητάει η ΠΟΕΔΗΝ

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top