Skip to content

Νέος Γενικός Διευθυντής στην ALCON

Υπεύθυνη Σύνταξης στο Virus.com.gr
- Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Pharma & Health Business

Tη θέση του νέου Γενικού Διευθυντή της Alcon Ελλάδος και Βουλγαρίας ανέλαβε ο Khalid El-Gendy, αντικαθιστώντας τον Δ. Μπρίλη.

Ο κ. El-Gendy εντάχθηκε στο δυναμικό της Alcon το 2015 και εργάστηκε μαζί με την ηγετική ομάδα πάνω σε πρωτοβουλίες στρατηγικής σημασίας, ως Επικεφαλής για τη Στρατηγική στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Είναι κάτοχος πτυχίου Ιατρικής–Χειρουργικής, καθώς και πτυχίου στην Επιστήμη της  Αναπτυξιακής Νευροβιολογίας από το Guy’s, King’s & St. Thomas’ Hospital Medical School του Λονδίνου. Για 6 χρόνια άσκησε το επάγγελμα του ιατρού στο Λονδίνο με ειδίκευση στη γαστρεντερική χειρουργική και την αγγειοχειρουργική.

Πριν την ένταξή του στην Alcon, ο κ. El-Gendy κατείχε θέσεις ευθύνης στην McKinsey & Company για πολυεθνικές εταιρείες ιατροτεχνολογικών μηχανημάτων και φαρμακευτικές εταιρείες καθώς και παρόχους φροντίδας υγείας, με έμφαση στους τομείς επιχειρηματικής στρατηγικής, στρατηγικής πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Ο κ. Μπρίλης αναλαμβάνει τη νεοσύστατη θέση του Head Indirect Markets για την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Alcon

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στα “άκρα” οι σχέσεις ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ – Βαρνάβα
Άνευ επιστημονικής τεκμηρίωσης ο βιοσυντονισμός και με ΥΑ

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top
No results found...