Ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας Ηλίας Μόσιαλος αναγορεύεται σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα αρχίσει στις 19.30, στο Αμφιθέατρο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ του Τμήματος Ιατρικής στη ΒΙΟΠΟΛΗ Λάρισας.
Στο πλαίσιο της τελετής ο κ.Μόσιαλος θα τιμηθεί για την προσφορά του στην επιστήμη της Διοίκησης και Πολιτικής της Υγείας, τη συνεισφορά του στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-1,9 η οποία έχει αναγνωριστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως καθώς επίσης και στην εξαίρετη ακαδημαϊκή διδασκαλία και έρευνα, λαμβάνοντας τον τιμητικό ακαδημαϊκό τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα.
Το πρόγραμμα της τελετής περιλαμβάνει:
- Προσφώνηση του Καθηγητή Ηλία Μόσιαλου από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή Ζήση Δ. ΜΑΜΟΥΡΗ.
- Χαιρετισμό του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητή Ιωάννη Λ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ.
- «Έπαινο» προς τον Καθηγητή Ηλία Μόσιαλο από τoν Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, Αθανάσιο Δ. ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ
- Ανάγνωση της Εισήγησης, του Ψηφίσματος και της Αναγόρευσης και επίδοση των τίτλων και του Επιτηβεννίου από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή Αθανάσιο Δ. ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ προς τον Καθηγητή Ηλία Μόσιαλο
- Ομιλία του τιμώμενου με θέμα: «Το σύστημα υγείας μετά την πανδημία: προκλήσεις και προοπτικές». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Comments (0)