Skip to content

Ο νέος πρόεδρος του ΕΚΑΒ …από το παρελθόν

Υπεύθυνη Σύνταξης στο Virus.com.gr
- Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Pharma & Health Business

 
Ο λόγος για το Νικο Παπαευσταθίου ο οποίος ήταν επικεφαλής του ΕΚΑΒ για περίπου 4 έτη, έως το 2010 και οποίος πριν ελάχιστα 24ωρα υπέβαλε παράιτηση απο τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “Φιλοκτήτης” του Ομ. ΙΑΣΩ.
 
Με Υπουργική Απόφαση του Μάκη Βορίδη που δημοσιεύθηκε και σε ΦΕΚ (επισυνάπτεται) στις 31 Δεκεμβριου, ο κ. Παπαευσταθίου, πτυχιούχος του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Πολυτεχνείου, ορίζεται πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ, αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Δ. Παπαγιαννίδη, αρχικά, όπως φαίνεται, για την επόμενη μεταβατική περίοδο. 
 
Οι ενδεχόμενοι κίνδυνοι από τη λειτουργία ενός “ακέφαλου” ΕΚΑΒ το διάστημα που μεσολαβεί έως τις εκλογές και την ανάληψη νέας κυβέρνησης οδήγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Virus, την Κυβέρνηση και το Υπ. Υγείας να αναζητήσουν ένα άτομο ικανό να αναλάβει άμεσα τις αρμοδιότητες του προέδρου του Κέντρου. Έτσι στράφηκαν στον κ. Παπαευσταθίου, ο οποίος κατά την 4ετή θητεία του διαχειρίστηκε σοβαρά γεγονότα, όπως η αεροπορική τραγωδία του HELIOS, τα ατυχήματα στο Μαίναλο και στον ποταμό Λούσιο, το ναυάγιο του Sea Diamond και πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα.
 
Η νέα θητεία του στο ΕΚΑΒ αρχίζει ουσιαστικά από αύριο Παρασκευή 2 Ιανουαρίου.
 

ΦΕΚ διορισμού ΕΚΑΒ

ΕΚΑΒΠαπαευσταθίου Νίκος

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

«Κόβει» από το προσδόκιμο ζωής η παχυσαρκία
Εφευρέθηκε πρωτοποριακό προϊόν αντιγήρανσης

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top