Μόλις 5 ημέρες διήρκησε ο διορισμός του δημοσιογράφου και γνωστού από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις δίπλα στο Στέφανο Χίο, Γιάννη Δαραβίγκα, στη θέση του αναπληρωτή προέδρου του ΟΚΑΝΑ. Η «καρατόμηση εξπρές» αποτελεί, ίσως, την πρώτη Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε ο Μάκης Βορίδης. Ωστόσο, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η ανάκληση του διορισμού είναι αποτέλεσμα της έντονης δυσαρέσκειας που προκάλεσε στο Μαξίμου, η απόφαση του πρώην Υπουργού Υγείας και μάλιστα, ελάχιστες ημέρες πριν την αποχώρηση του.
Το ΦΕΚ με το διορισμό του κ. Δαραβίγκα, που φέρει την υπογραφή του κ. Γεωργιάδη, δημοσιεύθηκε στις 6 Ιουνίου, αλλά ο δημοσιογράφος δεν πρόλαβε να παραβρεθεί ούτε σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΑΝΑ.
Ο δημοσιογράφος είναι πρόεδρος της ΜΚΟ «Πανελλήνιος Αντικαρκινικός Αγώνας» από τα τέλη του ’80, ωστόσο η επιλογή του παραξένεψε τους ανθρώπους του ΟΚΑΝΑ, καθώς είθισται σε αυτές τις θέσεις να διορίζονται άτομα με αμεσότερη σχέση με την απεξάρτηση.
Έτσι, «με απόφαση του Υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη ανεκλήθη ο διορισμός του Γ. Δαραβίγκα στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΟΚΑΝΑ και αντικαθίσταται από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ψυχιατρικής του ΑΠΘ Ιωάννη Διακογιάννη, με εξειδίκευση στις Τοξικοεξαρτήσεις».

ΟΚΑΝΑ: Η πιο γρήγορη καρατόμηση
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Βουλγαρία: Ιστορική αύξηση μισθών σε γιατρούς και νοσηλευτές
Κατά 70% αυξήθηκε η κατανάλωση φαρμάκων για τη χοληστερόλη-και καλώς έγινε!
Πρώτο εθνικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του αυτοτραυματισμού στους νέους
Κλινικές Μελέτες: Νέα ΚΥΑ, Εθνικό Μητρώο και οι προκλήσεις του 2026
Προκήρυξη 196 θέσεων ειδικευμένων ιατρών ΕΣΥ
«Κλινικές μελέτες: Τα μετέωρα βήματα και οι προκλήσεις»















Comments (0)