Μαγειρικό show με προϊόντα χωρίς γλουτένη διοργανώνουν η Dr. Schär και Cana Laboratories, στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης (16 Μαΐου).
Τη δημιουργία νόστιμων συνταγών χωρίς γλουτένη θα αναλάβει ο διακεκριμένος chef Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 από τις 17:00-21:00 στον πολυχώρο πολιτισμού «Αθηναΐς», με στόχο την ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για την κοιλιοκάκη.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθει το μαγειρικό show με προϊόντα χωρίς γλουτένη, ενδιαφέρουσες διαλέξεις και επικοινωνία με το κοινό από εξειδικευμένους γιατρούς και διατροφολόγους για τη νόσο, ενώ στον πολυχώρο θα φιλοξενηθεί, επίσης, έκθεση φωτογραφίας «Gluten Free σπιτικό πιάτο» από την Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης. Παράλληλα, η μασκότ των προϊόντων Schär, Milly θα απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά.
Τέλος, οι επισκέπτες θα γευτούν νόστιμες δημιουργίες και σνακ χωρίς γλουτένη από τη Dr. Schär. Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο ηθοποιός, Πάρις Λύκος. Την εκδήλωση θα κλείσει η τραγουδίστρια, Έλενα Στρατηγοπούλου με το συγκρότημά της.
Σημειώνεται ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή στο www.schaer.com/athens.
Υπεύθυνη Σύνταξης στο Virus.com.gr - Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Pharma & Health Business
Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Δ