Το απόλυτο όπλο εναντίον του HIV/AIDS, των Σεξουαλικά Μεταδιδόμενων Νοσημάτων (ΣΜΝ), των ανεπιθύμητων κυήσεων και πολλών άλλων, το προφυλακτικό έχει σήμερα την τιμητική του.
Δράσεις θα λάβουν χώρες στην Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις, για να μεταδοθεί το μήνυμα της αγάπης και της χρήσης προφυλακτικού. Μεταξύ αυτών, το ΚΕΕΛΠΝΟ, θα πραγματοποιησεί ενημερωτική παρέμβαση σήμερα και αύριο (13&14 Φεβρουαρίου), καθώς και Πρόγραμμα Δρόμου (street work) στην Πλατεία Μοναστηρακίου και στο Γκάζι.
Άλλωστε, το ΚΕΕΛΠΝΟ πραγματοποιεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους Εκστρατεία Πρόληψης για τα ΣΜΝ και τον ιό του HIV/AIDS, τόσο στο γενικό πληθυσμό, ιδιαίτερα στους νέους, αλλά και σε MSM (άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες),.
Μοναστηράκι 13 – 14 Φεβρουαρίου (γενικός πληθυσμός, νεολαία): παρουσία ενημερωτών σε Stand και Πρόγραμμα Δρόμου σε χώρους που συχνάζει η νεολαία, MSM.
Ωράριο: 10πμ – 16.00μμ
Κεραμεικός (Γκάζι) 13 – 14 Φεβρουαρίου (νεολαία, ομοφυλόφιλοι): παρουσία ενημερωτών σε Stand και Πρόγραμμα Δρόμου σε χώρους που συχνάζει η νεολαία, MSM.
Ωράριο: 20.00μμ – 2.00πμ

Παγκόσμια Ημέρα χρήσης προφυλακτικού
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Απόφαση-έκτρωμα του Υπουργείου Υγείας δημιουργεί “ανύπαρκτη” ιατρική εξειδίκευση
Κρίση στην Ογκολογική του ΠΓΝ Ιωαννίνων με σοβαρές καταγγελίες για αυταρχισμό και επικίνδυνες πρακτικές
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Πώς σχεδιάζουν οι γιατροί την συνταξιοδότηση τους στην Ευρώπη
Υπουργείο Υγείας: Δωρεάν επιμορφωτικά προγράμματα για 12.000 επαγγελματίες υγείας
33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα το 2026















Comments (0)