Skip to content

Pfizer Hellas: Μουσικά στο πλευρό των Ηλικιωμένων

Υπεύθυνη Σύνταξης στο Virus.com.gr
- Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Pharma & Health Business

 

Pfizer Band Photo 1Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης πραγματοποίησε η ερασιτεχνική ορχήστρα της Pfizer Hellas, στο πλαίσιο των δράσεών της για τη στήριξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας των ηλικιωμένων συμπολιτών μας.

Στη μουσική βραδιά, που διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων(1η Οκτωβρίου) στο Δημοτικό Πάρκο Αργυρούπολης, συμμετείχαν πάνω από 450 άτομα, μέλη των έξι Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) του Δήμου.

Οι μουσικοί της ορχήστρας της Pfizer Hellas, με ένα πολύ όμορφο μουσικό πρόγραμμα, προσέφεραν χαρά και στιγμές διασκέδασης στους παρευρισκόμενους ενώ μαζί τους τραγούδησε και χορωδία ηλικιωμένων, υπό την διεύθυνση του γνωστού μαέστρου κ. Κωστή Κωνσταντάρα, ο οποίος παρείχε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος και ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Μινόπουλος, που «αγκάλιασαν» από την αρχή αυτή την προσπάθεια, ευχαρίστησαν την Pfizer Hellas και τα μέλη της ορχήστρας για την εθελοντική τους προσφορά και τόνισαν πόσο σημαντικές είναι τέτοιες πρωτοβουλίες, προκειμένου να συνεχίσουν να παρέχονται στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας ποιοτικές υπηρεσίες και επιλογές, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.Pfizer Band Logo

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της
ορχήστρας τόνισε: «Οι δράσεις της Pfizer Hellas Band έχουν δώσει την ευκαιρία σε όλους τους συναδέλφους, που συμμετέχουμε εθελοντικά σε αυτή την πρωτοβουλία, να εκφράσουν μέσα από τη μουσική ένα μικρό δείγμα της αναγνώρισης και της ευγνωμοσύνης τους προς τους μεγαλύτερους σε ηλικία συνανθρώπους μας, μια ηλικιακή ομάδα που προσέφερε πολλά στην ελληνική κοινωνία. Η δική τους εγκάρδια ανταπόκριση σε κάθε εκδήλωση, μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε αυτή μας την προσπάθεια με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό.»

Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pfizer Hellas και πάντα με όχημα την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων και την αγάπη τους για τη μουσική, η ορχήστρα, έχει εμφανιστεί σε ανάλογες μουσικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με Τοπικούς Φορείς, Συλλόγους και Οργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

PfizerPfizer HellasΠαγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επανεμφανίστηκε ο MERS σε ασθενή που είχε θεραπευτεί

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top
No results found...