Skip to content

Ρολά κατεβάζει το «Αττικόν»

Υπεύθυνη Σύνταξης στο Virus.com.gr
- Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Pharma & Health Business

Οι σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό, φάρμακα και υλικά, τα ράντζα που γεμίζουν το νοσοκομείο αλλά και η μη καταβολή δεδουλευμένων οδήγησε τους εργαζόμενους στην απόφαση να προχωρήσουν σε διαρκείς κινητοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, Γενική Συνέλευση του Σωματείου των εργαζόμενων του Νοσοκομείου αποφάσισε να προχωρήσει σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας 7 με 9 το πρωί, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας 9 με 11 και στη συνέχεια Συνελεύσεις.

«Αιτία για όλα αυτά είναι η απαξιωτική, προκλητική, αυταρχική στάση της διοίκησης του νοσοκομείου και των πολιτικών προϊσταμένων τους, που όχι μόνο απαξιώνουν τη δουλειά μας, όχι μόνο ανέχονται το νοσοκομείο μας να βουλιάζει από τα ράντζα, τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό (9.500 οφειλόμενα ρεπό και Κανονικές Άδειες του 2013!), σε φάρμακα και υλικά, όχι μόνο μας κοροϊδεύουν και μας απειλούν καθημερινά αλλά και μας αφήνουν απλήρωτους πασχαλιάτικα (5 μήνες Εφημερίες, Νυχτερινά, Αργίες, Υπερωρίες και Απογευματινά!)

ΑττικόνΕφημερίαΚινητοποιήσεις

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στάση Εργασίας στα Νοσοκομεία
«Φεσωμένοι» οι Προμηθευτές Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top