Skip to content

Σε συμφωνία προχώρησαν Mylan και Pfizer για τα δικαιώματα του Viagra

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Όπως μεταδίδει το Reuters, με την διευθέτηση η Mylan θα μπορεί να ξεκινήσει την διάθεση του Sildenafil Citrate στις ΗΠΑ από τον Δεκέμβριο του 2017 ή νωρίτερα, προχωρώντας και στην απαιτούμενη έγκριση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων.
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Pfizer για το Viagra, το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, λήγει το 2020.
Η Mylan δεν αποκάλυψε τους όρους του διακανονισμού, επικαλούμενη «εμπιστευτικότητα», προσθέτοντας ότι η συμφωνία διακανονισμού και η σχετική άδεια υπόκειται σε αναθεώρηση από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου.
Σύμφωνα με την Mylan, οι πωλήσεις του Viagra στις ΗΠΑ ανήλθαν σε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια περίπου το περασμένο έτος, όπως προκύπτει από στοιχεία την IMS Health.
Να σημειωθεί πως το σκεύασμα της Mylan, το Sildenafil Citrate, πωλείται σήμερα σε 11 ευρωπαϊκές χώρες.

MylanPfizerViagraΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο κύβος ερρίφθη! Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ
Novo Nordisk: Νέα μονάδα παραγωγής ινσουλίνης στην Ρωσία

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top