Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου θα επιμείνουν στην αρχική τους θέση για παραμονή τους στη Βρετανία. Ο δικηγόρος τους αναμένεται να παρουσιάσει σειρά από επιχειρήματα με στόχο την αποτροπή της έκδοσής τους.
Έτσι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο δικαστής θα ορίσει μια άλλη δικάσιμο, καθώς θα θέλει να μελετήσει τις θέσεις της υπεράσπισης.
Μάλιστα, όπως επισημαίνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δικηγόρος που ασχολείται με εκδόσεις αλλοδαπών, «η διαδικασία έκδοσης συχνά διαρκεί πολλούς μήνες ή ακόμη και χρόνια. Ο νόμος με γνώμονα την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δίνει πολλά περιθώρια για αναβολές της απόφασης». Αλλά, ακόμη κι αν το δικαστήριο αποδεχτεί το αίτημα της Ελλάδος, οι κατηγορούμενοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν έφεση, ώστε να κερδίσουν επιπλέον χρόνο.

Στο ειρηνοδικείο του Ουεστμίνστερ το ζεύγος Γριβέα-Βάτσικα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Γεωργιάδης: Νέα μέτρα για το φάρμακο
Επιστροφή των απολυμένων του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ στον ΕΟΔΥ μετά από οκτώ χρόνια
Οδύσσεια για έναν 85χρονο: Σε τέσσερα νοσοκομεία, αλλά καμία λύση
Κατάρρευση στις εφημερίες του Νοσοκομείου Αγίας Όλγας: Σοβαρές καταγγελίες από τον Σύλλογο Εργαζομένων
Ένταση στον ΕΟΔΥ μετά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας: Αντιδράσεις για τις συμβάσεις ΚΟΜΥ και την υποστελέχωση
Αιματολογική – Ογκολογική Μονάδα ΕΚΠΑ: Έτος διεθνούς αριστείας και επιστημονικής πρωτοπορίας το 2025







Comments (0)