Μελέτη Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων συνέταξε η Διοίκηση της 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, στο πλαίσιο των ενεργειών της για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών των νοσοκομείων αρμοδιότητάς της.
Η 2η ΥΠΕ παρέδωσε τη μελέτη, μέσω της Τεχνικής Υπηρεσίας της, στη Διοίκηση του Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ. Η μελέτη εναρμονίζεται πλήρως με τις πλέον σύγχρονες κατευθύνσεις Ποιότητας ISO 22000:2005, αλλά και με την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία, θα αποτελέσει πρότυπο οδηγό και για τις εγκαταστάσεις παραγωγής Τροφίμων και των υπολοίπων Νοσηλευτικών Μονάδων αρμοδιότητας της 2ης ΥΠΕ.
Περιλαμβάνει συνολικά 22 Διαδικασίες Ποιότητας, καλύπτει το σύνολο των πρακτικών και διαδικασιών παραγωγής των εδεσμάτων (GMPs & GHPs). Περιγράφει επίσης όλες εκείνες τις πρακτικές και διαδικασίες με σκοπό την διατήρηση υγιεινού περιβάλλοντος εντός της εγκατάστασης (καθαρισμοί, απολυμάνσεις, εντομοκτονίες, υγιεινή προσωπικού κτλ.), ενώ παρέχεται ταυτόχρονα στη Διοίκηση η δυνατότητα συστηματικής παρακολούθησης α) της οργανωτικής δομής, β) των μηχανισμών ελέγχου και επιθεώρησης, γ) της ικανοποίησης και της διαχείρισης των παραπόνων των σιτιζομένων αλλά και δ) της εκπαίδευσης του εμπλεκόμενου προσωπικού.
Υπεύθυνη Σύνταξης στο Virus.com.gr - Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Pharma & Health Business
Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Δ