Skip to content

Στο Πειθαρχικό η αντιεμβολιαστής γιατρός

Διαπιστευμένη δημοσιογράφος στο Υπουργείο Υγείας.
Διπλωματούχος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΟΕΕ.

Γνωστές από καιρό φαίνεται πως ήταν στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ) οι απόψεις μίας παθολόγου-μέλους του, που αμφισβητούσε δημόσια την αξία των εμβολίων, σπέρνοντας σύγχυση στους γονείς.

Διαβάστε επίσης:  Γιατρός "επιτίθεται" δημόσια στα εμβόλια

“Η γιατρός έχει ήδη παραπεμφθεί σε Πειθαρχική διαδικασία από τις 24/10/2017” επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, απαντώντας σε σχετική επιστολή της ΕΛΠΑΙΔΑΤΤ.

Για τον ΙΣΘ δεν υπάρχει λόγος πανικού, αφού στην Κεντρική Μακεδονία καταγράφονται μόλις 2 κρούσματα ιλαράς (Θεσσαλονίκη και Πιερία). “Άρα για την ώρα οι διαδικασίες πρόληψης αποδίδουν στην περιοχή μας” τονίζει.

Υπενθυμίζει, τέλος, ότι την περασμένη άνοιξη πραγματοποιήθηκαν δράσεις υπέρ των εμβολιασμών με τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ, δημιουργία σχετικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, δημόσιες δράσεις σε ανοικτούς χώρους, ενημέρωση και εμβολιασμούς.

 

 

Αντιεμβολιαστικό κίνημαΕΛΠΑΙΔΑΤΤΊατρικός Σύλλογος ΘεσσαλονίκηςΠαθολόγος

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρυθμίζεται ο τρόπος συγκρότησης της ΕΚΑΠΥ
Λάσπη στον ανεμιστήρα και απειλές που θυμίζουν «μαύρες» εποχές

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top