Προϊόντα που αφορούν κυρίως Μονάδες Εντατικής Θεραπείας/Αναισθησιολογίας και Αγγειοθεραπείας, διαθέτει η Covidien, της οποίας το χειρουργικό εμφύτευμα Permacol™ διαθέτει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα η Μ.Σ. Ιακωβίδης.
Τώρα, η ελληνική εταιρεία διευρύνει το χαρτοφυλάκιο της με την προσθήκη μιας ευρείας γκάμας προϊόντων όπως, Οθόνες και Αισθητήρες μη- επεμβατικής παρακολούθησης, Αναπνευστικά Συστήματα και Συστήματα Διαχείρισης Αεραγωγών, Αναπνευστικής Υποστήριξης, Πρόληψης εν τω βάθη Φλεβικών Θρομβώσεων, Προϊόντα Σύγχρονης Τραυματολογίας, το Σύστημα Vnus για επεμβατική αφαίρεση φλεβικών θρόμβων με ραδιοσυχνότητες και διάφορα αναλώσιμα ιατρικά προϊόντα.
Τα δικαιώματα γενικής διανομής των προϊόντων Covidien στην Ελλάδα και Κύπρο κατέχει η Valeant S.A./PharmaSwiss Α.Ε. Η Valeant S.A./PharmaSwiss αναπτύσσει πληθώρα φαρμακευτικών προϊόντων με στόχο την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας που βελτιώνουν την ανθρώπινη ζωή.
Η Covidien είναι μία ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των ιατρικών συσκευών και αναλωσίμων, προϊόντων διαγνωστικής απεικόνισης, φαρμακευτικών και άλλων προϊόντων φροντίδας της υγείας. Οι Ιατρικές Συσκευές περιλαμβάνουν την ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση χειρουργικών ενδομηχανικών εργαλείων, προϊόντων αποκατάστασης ιστών, συσκευών ενέργειας, προϊόντων οξυμετρίας και εποπτείας, συσκευών αεραγωγών και εξαερισμού, προϊόντων που χρησιμοποιούνται σε αγγειακές θεραπείες, καθώς και άλλα ιατρικά προϊόντα. Στις 15 Ιουνίου, 2014 ανακοινώθηκε συμφωνία εξαγοράς της Covidien από την Medtronic Inc., Η.Π.Α.
Συνεργασία Covidien Inc. και Μ.Σ. Ιακωβίδης
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Γεωργιάδης: Νέα μέτρα για το φάρμακο
Επιστροφή των απολυμένων του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ στον ΕΟΔΥ μετά από οκτώ χρόνια
Οδύσσεια για έναν 85χρονο: Σε τέσσερα νοσοκομεία, αλλά καμία λύση
Κατάρρευση στις εφημερίες του Νοσοκομείου Αγίας Όλγας: Σοβαρές καταγγελίες από τον Σύλλογο Εργαζομένων
Ένταση στον ΕΟΔΥ μετά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας: Αντιδράσεις για τις συμβάσεις ΚΟΜΥ και την υποστελέχωση
Αιματολογική – Ογκολογική Μονάδα ΕΚΠΑ: Έτος διεθνούς αριστείας και επιστημονικής πρωτοπορίας το 2025















Comments (0)