Προϊόντα που αφορούν κυρίως Μονάδες Εντατικής Θεραπείας/Αναισθησιολογίας και Αγγειοθεραπείας, διαθέτει η Covidien, της οποίας το χειρουργικό εμφύτευμα Permacol™ διαθέτει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα η Μ.Σ. Ιακωβίδης.
Τώρα, η ελληνική εταιρεία διευρύνει το χαρτοφυλάκιο της με την προσθήκη μιας ευρείας γκάμας προϊόντων όπως, Οθόνες και Αισθητήρες μη- επεμβατικής παρακολούθησης, Αναπνευστικά Συστήματα και Συστήματα Διαχείρισης Αεραγωγών, Αναπνευστικής Υποστήριξης, Πρόληψης εν τω βάθη Φλεβικών Θρομβώσεων, Προϊόντα Σύγχρονης Τραυματολογίας, το Σύστημα Vnus για επεμβατική αφαίρεση φλεβικών θρόμβων με ραδιοσυχνότητες και διάφορα αναλώσιμα ιατρικά προϊόντα.
Τα δικαιώματα γενικής διανομής των προϊόντων Covidien στην Ελλάδα και Κύπρο κατέχει η Valeant S.A./PharmaSwiss Α.Ε. Η Valeant S.A./PharmaSwiss αναπτύσσει πληθώρα φαρμακευτικών προϊόντων με στόχο την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας που βελτιώνουν την ανθρώπινη ζωή.
Η Covidien είναι μία ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των ιατρικών συσκευών και αναλωσίμων, προϊόντων διαγνωστικής απεικόνισης, φαρμακευτικών και άλλων προϊόντων φροντίδας της υγείας. Οι Ιατρικές Συσκευές περιλαμβάνουν την ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση χειρουργικών ενδομηχανικών εργαλείων, προϊόντων αποκατάστασης ιστών, συσκευών ενέργειας, προϊόντων οξυμετρίας και εποπτείας, συσκευών αεραγωγών και εξαερισμού, προϊόντων που χρησιμοποιούνται σε αγγειακές θεραπείες, καθώς και άλλα ιατρικά προϊόντα. Στις 15 Ιουνίου, 2014 ανακοινώθηκε συμφωνία εξαγοράς της Covidien από την Medtronic Inc., Η.Π.Α.
Συνεργασία Covidien Inc. και Μ.Σ. Ιακωβίδης
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την Προκήρυξη 1Κ/2026 – 510 μόνιμες θέσεις στο Υπουργείο Υγείας
Παράταση για τους 4.000 εργαζόμενους στο ΕΣΥ με πρόγραμμα της ΔΥΠΑ
Mε 160 αιτήματα η πρώτη ημέρα για τη διανομή Φαρμάκων Υψηλού Κόστους και από τα ιδιωτικά φαρμακεία
Διανομή ΦΥΚ από τα φαρμακεία της γειτονιάς: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες
Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον θάνατο ασθενούς στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας















Comments (0)