Ο στόλος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ενισχύεται με τέσσερα πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα οχήματα, δωρεά της εταιρείας ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ.ΧΡΟΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε..
Εκπρόσωποι της εταιρίας παρέδωσαν τα τέσσερα οχήματα στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Κ. Καρακατσιανόπουλο, που είναι δωρεά στη μνήμη του τ. προέδρου της εταιρείας Αιμιλίου Χρόνη. Πρόκειται για δυο Ασθενοφόρα οχήματα Επειγόντων περιστατικών και δυο Κινητές Ιατρικές Μονάδες. Όλα τα οχήματα είναι τεχνολογίας Εuro6, διασκευασμένα σύμφωνα με τις τελευταίες Τεχνικές Προδιαγραφές των Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και φέρουν υπερσύγχρονο Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.
Ο κ. Καρακατσιανόπουλος τόνισε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και συνεργασίες ενισχύουν αποτελεσματικά την επιχειρησιακή ικανότητα του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, συμβάλλουν στην πιο άμεση και πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των εκτάκτων περιστατικών στο χωροταξικό συγκρότημα της πόλης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ταυτόχρονα στηρίζουν έμπρακτα τις καθημερινές προσπάθειες της Διοίκησης και των εργαζομένων του ΕΚΑΒ για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας.

Τέσσερα νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση Φαρμάκων – Novo Nordisk για την αποζημίωση των φαρμάκων έναντι της παχυσαρκίας
Συμμαχία Ομίλου Ιατρόπολις – Siemens Healthineers για την ιατρική ακριβείας
Πως προχωρούν η ενιαία λίστα αναμονής και τα απογευματινά χειρουργεία
Έκανε πίσω το υπουργείο Υγείας για τις ταινίες σακχάρου
ΕΟΠΥΥ: Πως συνταγογραφείται η οξυγονοθεραπεία με αέριο ή υγρό οξυγόνο















Comments (0)