Skip to content

Θα ανοίξει η καρδιοχειρουργική κλινική στην Πάτρα

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μέσω του λογαριασμού του στα social media για την επαναλειτουργία της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Σε φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον νεοεκλεγέντα Διευθυντή της κλινικής και δη παμψηφεί, Νίκο Χαροκόπο, ο υπουργός βρήκε την ευκαιρία να ενημερώσει για την εκ νέου λειτουργία της κλινικής, στην οποία είχε μπει «λουκέτο» για 2,5 χρόνια.

Ο κ. Κικίλιας έδωσε τα συγχαρητήριά του στον κ. Χαροκόπο, για την εκλογή του, που ως φαίνεται από την φωτογραφία τον επισκέφθηκε στο Υπουργείο Υγείας.  Αναφερόμενος στην εκλογή του νέου διευθυντή τόνισε  χαρακτηριστικά ότι «ένα μεγάλο, σημαντικό βήμα έγινε για να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Καρδιοχειρουργική, μετά από 2,5 χρόνια!» .

Βασίλης ΚικίλιαςΕπαναλειτουργίαΚαρδιοχειρουργική ΚλινικήΝίκος ΧαροκόποςΠανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κανονίστηκε η ημερομηνία εισαγωγής του Παναγιώτη-Ραφαήλ στο Boston Children’s Hospital
Το νέο ΔΣ του ΚΕΘΕΑ

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top